Zo kleed je je even chic als Kate Middleton | Fashionchick

2022-04-21 07:56:29 By : Mr. Allen Lau

Denk je aan Kate Middleton, dan denk je automatisch aan de coat dress – een kledingstuk waar je de hertogin van Cambridge in kunt uittekenen. Maar kijk je verder dan dat, dan weet je dat Kates stijl nog veel meer is dan alleen chique jassen. Tijd voor een kijkje in haar kast – inclusief een vertaling van haar beste outfits naar je eigen garderobe. 

Kate Middletons kledingstijl is klassiek en ronduit royal-waardig. Sinds ze door het leven gaat als lid van het koningshuis, heeft haar garderobe een flinke make-over gekregen. Voordat ze samen was met prins William, was de jonge Kate uit te tekenen in low rise jeans en UGG’s – nét wat anders dan we nu van haar gewend zijn. Onderstaand vind je vijf typische Kate-outfits, zoals we haar nu kennen. Simpel maar chic, zoals het een echte hertogin betaamt. 

Fuchsiaroze en zwart vormen een statig geheel, bewijst Kate tijdens een bezoek aan de Nower Hill High School. Kies voor een top en jas – daar heb je ‘m: de klassieke coat dress – in dezelfde tint en combineer deze met een simpele zwarte broek en dito pumps. 

De duchess of Cambridge is niet vies van een feestje, en ziet er ook op dit soort gelegenheden immer chic uit. De pailettenjurk is een flink statement, maar door de lengte en de hooggesloten hals blijft hij formeel. 

Camille By Estavana | Lucardi Juwelier

Stalen 18 karaat goldplated oorbellen Capucine

2-pack 40 Denier Panty Dames Zwart

Weet je niet wat je moet dragen, dan is een volledig zwarte outfit altijd een veilige keuze, en dat weet Kate ook. Tijdens The Royal British Legion Festival Of Remembrance, een herdenkingsevenement, bleek een zwarte outfit een goede keuze. De jurk is chic, minimalistisch en opnieuw hooggesloten. De clutch en simpele pumps maken het af. 

Geen combinatie zo klassiek als donkerblauw, rood en wit. Kate draagt de nautische look hier opnieuw met een dress coat en bijpassende pumps. Maar wat je ook draagt, deze kleurencombinatie is en blijft een klassieker.  

Zelfs Kate Middleton draagt niet altijd scherpe pumps. Tijdens een bezoek aan de Alexandra Park Sports Hub laat ze haar sportieve kant zien op grove boots, een quilted bodywarmer en skinny jeans. Helemaal on-trend. 

Knoopriem In De Taille Bodywarmer Dames Bruin

Arc 3D Mid Skinny Jeans - Zwart - Dames

5x kledingadvies voor de klassieke stijl

De mooiste prinses Diana looks om direct te kopiëren

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Zo komt je figuur het beste naar voren Stijladvies Lees ook Dresscode black tie: wat trek je aan? Stijladvies Lees ook Shearling is trendy en zo draag je het Stijladvies Lees ook Outfitinspiratie met je favoriete coltrui Stijladvies Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Zo komt je figuur het beste naar voren

Dresscode black tie: wat trek je aan?

Shearling is trendy en zo draag je het

Outfitinspiratie met je favoriete coltrui

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.